Laadukkaat saumaustyöt ja tiivistykset Porissa ja muualla Satakunnassa

Ota yhteyttä

Conrep Oy toteuttaa erilaiset kohteessasi tarvittavat saumaustyöt ja tiivistykset vahvalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Toimipaikkamme sijaitsee Porissa, josta käsin palvelemme asiakkaitamme koko Satakunnan alueella ja tarpeen mukaan myös muualla Länsi-Suomessa.

Tilaa palvelut

Conrep Oy on elementti- ja viimeistelysaumauksiin erikoistunut rakennusliike Porissa. Suoritamme kaikenlaiset saumaustyöt tiskipöydän reunan tiivistyksestä aina suurien julkisivujen uusintasaumauksiin. Palvelumme kattavat uudiskohteiden saumaustyöt sekä saneerauskohteiden uusintasaumaukset. Käytössämme on markkinoiden parhaat materiaalit ja työvälineet, jotka ammattitaitoisten tekijöidemme käsissä takaavat työnjäljen korkean laadun – poikkeuksetta.

Elementtisaumaus varmistaa rakenteiden kestävyyden

Elementtisaumaus, kuten julkisivuelementtien ja ikkunakarmien saumaukset, estää sääolosuhteiden vaikutuksen rakennuksen rakenteisiin estämällä kosteuden pääsyn elementtirakenteisiin ja lämpöeristeisiin. Toisin sanoen saumaus tekee elementeistä sään- ja vedenkestäviä. Alan ammattilaisen toimesta ja korkealaatuisilla materiaaleilla suoritettu elementtisaumaus on pitkäikäinen ja suojaa rakennusta tehokkaasti.


Taidollakin tehty sauma kuitenkin menettää joustoaan ja alkaa halkeilla ajan ja auringon vaikutuksesta. Kovettunut sauma voi aiheuttaa rakennukselle vesivuotoriskin. Tästä syystä elementtisaumat tulee uusia noin 10–15 vuoden välein. Ajoissa hoidettu uusiminen ennaltaehkäisee suuria, kalliiksikin käyviä remontteja.

Tutustu referensseihimme

Uudisrakennusten saumat ja uusintasaumaukset – pyydä tarjous

Conrep Oy hoitaa uudisrakennusten elementtisaumaukset, kuten julkisivujen, ovien ja ikkunoiden sekä parvekkeiden elementtisaumaukset, laadulla ja luotettavasti. Lisäksi teemme kaikenlaisten elementtisaumausten uusimiset erilaisissa saneerauskohteissa. Ota meihin yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous palveluistamme.

Yhteystiedot

Viimeistelysaumaukset ja muut saumauspalvelut

Elementtisaumausten lisäksi palvelemme myös asuntojen viimeistelysaumauksissa. Saumaamme muun muassa märkätilat ja muut laatoitetut kohteet, tiskipöytien reunat ynnä muut elastista saumausta kaipaavat kohteet. Saumauspalveluihimme kuuluvat myös äänieristesaumaukset muun muassa erilaisissa julkisissa rakennuksissa, silikonisaumaukset, saumauskorjaukset sekä palokatkosaumaukset.

Lue lisää palokatkotöistä