Palokatkotyöt vuosikymmenten kokemuksella Porissa ja muualla Satakunnan alueella

Ota yhteyttä

Conrep Oy toteuttaa erilaiset palokatkotyöt, kuten palokatkourakoinnit ja palokatkodokumentoinnit asiakkaille Porin seudulla ja Satakunnassa – ja tarpeen mukaan myös muualla Länsi-Suomen alueella. Vuosikymmenten kokemus ja luja ammattitaito varmistavat palvelumme korkean laadun myös kaikista vaativimmissa kohteissa.

Pyydä tarjous!

Conrep Oy on erilaisten rakennusten paloturvallisuuteen erikoistunut rakennusyritys. Tarjoamme korkealaatuiset palokatkourakoinnin palvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Hyödynnämme työssämme alan parhaimpia tuotteita ja laaja-alaista ammattitaitoamme. Pidämme itsemme jatkuvasti ajan tasalla alan säädöksistä ja määräyksistä ja noudatamme niitä poikkeuksetta. Palokatkotöissä työnjäljen laatua ja turvallisuutta ei voi liikaa korostaa – yhteistyössä kanssamme voit luottaa saavasi kohteellesi parhaan mahdollisen paloturvan.

Palokatkourakoinnit satojen kohteiden kokemuksella

Palokatkot ovat merkittävässä asemassa rakennuksen ja rakenteiden paloturvallisuuden varmistamisessa. Palokatko tarkoittaa rakenteiden sisällä olevien erilaisten reikien ja läpivientien, kuten vesi- ja viemäriputkien, lämmitysputkistojen ja sähkökaapeleiden, tiivistystä ja saumausta. Näin varmistetaan rakenteiden palo-osastointikyky. Toimiva palo-osastointi estää tulen ja savun leviämisen osastojen välillä.


Alan kokeneen asiantuntijan rakentamat palo-osastot ja niiden väliset palokatkot hidastavat ja estävät palon etenemistä sekä myrkyllisten kaasujen leviämistä rakennukseen. Ne ovat rakennuksesi paloturvallisuuden perusta.

 

Ethän siis tingi rakennuksessa työskentelevien, asuvien ja oleskelevien ihmisten turvallisuudesta, vaan tilaa palokatkourakointi ammattitaitoiselta tekijältä. Conrep Oy toteuttaa palokatkourakoinnit kaikenkattavana kokonaisuutena yli kolmenkymmenen vuoden ja satojen kohteiden kokemuksella.

Tutustu referensseihimme

Toteutamme muun muassa seuraavat palokatkotyöt:

  • putki- ja kaapeliläpiviennit
  • uretaanivaahdotukset
  • palokatkosaumaukset
  • palokatkourakoinnit.
Muut palvelumme

Palokatkojen asianmukainen dokumentointi

Palokatkotöistä on aina tärkeää laatia asianmukainen dokumentaatio, jotta rakennuksen käyttäjälle jää täsmällinen tieto rakennuksen palokatkoista. Dokumentointiin kuuluu palokatkourakoitsijan toimittama toteutus- ja laadunvarmistussuunnitelma sekä palokatkotöiden realistinen dokumentointi. Dokumenteista tulee käydä ilmi muun muassa palokatkojen tyyppidetaljit, palokatkojen sijainnit, asentaja sekä asennuspäivä.

 

Me Conrep Oy:llä hoidamme palokatkourakoinnin lisäksi laadukkaan ja asianmukaisen dokumentaation työn toteuttamisesta.