Rakennusalan työt vahvalla ammattitaidolla Porissa ja muualla Satakunnan alueella

Ota yhteyttä

Conrep Oy tekee erilaiset rakennusalan työt vahvalla ammattitaidolla ja laajalla kokemuksella. Palvelualueeseemme kuuluu Porin seutu ja Satakunta – tarvittaessa palvelemme myös muualla Länsi-Suomen alueella. Otamme mielellämme vastaan myös haasteellisemmat rakennusalan työt, jotka toteutamme sujuvasti, ammattilaisen varmalla otteella.

Pyydä tarjous!

Tarvitsetko ammattilaisen apua julkisivujen ja parvekkeiden pesu- ja maalaustöihin Porissa tai muualla Satakunnan alueella? Conrep Oy tekee taloyhtiöille ja rakennusliikkeille alihankintana julkisivujen ja parvekkeiden pesu- ja maalaustöitä. Käytössämme on kattava ja nykyaikainen työvälineistö, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan työskentelyn kohteessa kuin kohteessa.

 

Meiltä saat aina luotettavaa palvelua. Toteutamme kaikki rakennusalan työt sovitusta aikataulusta tarkoin kiinni pitäen. Meille on äärimmäisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja työmme jälkeen. 

julkisivujen impregnointia ja betonikorjauksia

Laadukkaisiin palveluihimme kuuluu myös julkisivujen impregnointi ja betonikorjaukset. 

 

Julkisivujen impregnoinnissa kiviainespintaiset materiaalit suojataan siihen tarkoitetulla aineella. Näin pinnasta tulee vettähylkivä ja kulutusta kestävä. Impregnoinnin ansiosta huoltoa ei tarvitse tehdä niin usein.  

 

Betonikorjaukset teemme aina suunnitelmallisesti, jotta lopputuloksesta saadaan kestävä ja korkealaatuinen. Tutustumme mielellämme työmme kohteisiin jo etukäteen, jotta voimme valita kohteeseen parhaiten sopivat työmenetelmät ja -välineet. 

 

Timpurin töitä emme tee. 

Tutustu referensseihimme

Meiltä saat myös seuraavat palokatkotyöt:

  • putki- ja kaapeliläpiviennit
  • uretaanivaahdotukset
  • palokatkosaumaukset
  • palokatkourakoinnit.
Muut palvelumme

Panostamme kustannustehokkaisiin ratkaisuihin

Conrep Oy:llä panostamme aina kustannustehokkaisiin ja kestäviin ratkaisuihin. Räätälöimme palvelumme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kun siis tarvitset luotettavasti toteutettuja rakennusalan töitä, käänny puoleemme. Palvelualueeseemme kuuluu Porin seutu ja Satakunta. Tarvittaessa työskentelemme myös muualla Länsi-Suomen alueella.